spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Dezvoltarea și introducerea în producție a unei platforme inovative de relaxare și îmbunătățire a somnului (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Inoveris Solutions SRL a finalizat cu succes proiectul de cercetare-dezvoltare derulat în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, intitulat „Dezvoltarea și introducerea în producție a unei platforme inovative de relaxare și îmbunătățire a somnului”. Acest proiect a fost finanțat din Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Apel POC/163/1/3/ Proiect tehnologic inovativ, codul SMIS 121087.

Publicitate

Scopul principal al proiectului a fost stimularea activităților de cercetare-dezvoltare ale Inoveris Solutions SRL pentru validarea și lansarea în producție a unei soluții inovative semnificativ îmbunătățite, contribuind astfel la diversificarea pieței în domeniul relaxării și îmbunătățirii somnului.

Durata proiectului a fost de 28 de luni, finalizându-se cu succes în luna decembrie 2023. Implementarea activitățiilor Beneficiarului s-a desfășurat în Municipiul Sibiu, la adresele Str. Nouă, Nr. 44 și Str. Ștefan Cel Mare, Nr. 163, locația de pe Ștefan cel Mare fiind și punctul nou de lucru, unde se va începe producția produsului ADIVA ONE.

Valoarea totală a proiectului a fost de 7.490.337,86 lei, din care ajutorul financiar nerambursabil a fost de 5.397.341,29 lei. În cadrul proiectului, au fost realizate multiple realizări notabile, incluzând publicarea de articole științifice, angajarea de noi cercetători în entitățile beneficiare de sprijin, cereri de brevete, dezvoltarea de tehnologii îmbunătățite și lansarea pe piață a unui nou produs inovativ.

Această informare reprezintă o oglindă a rezultatelor colaborării dintre Inoveris Solutions SRL și Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, în domeniul inovării tehnologice și somnologie, pentru sănătate și bunăstare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitarea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!